MontBlanc
0
en.

Support og Service

Spa reparation og service for private

Reparation af spabad og udendørs boblebad til private

Hos Spa og Boblebad Specialisten i Nordjylland har vi udført spa reparation og service på spabad siden 1996.

​Vores spa service og reparation gælder også i forbindelse med blandt andet kortslutningsskader og vandskader.

​Vi kommer gerne i blandt andet Blokhus og Skagen for at udføre spa service i private boliger og sommerhuse.

Kontakt os for at bestille en spa reparation

Hvis du har brug for spa service eller en større spa reparation, kan du altid kontakte vores tekniker Morten Hansen på telefon 20 91 52 90 for at få hjælp. Du kan også skrive til kontakt@boblespa.dk.

Morten har næsten 20 års erfaring med alt inden for spa. Derved er du sikret en professionel og korrekt spa reparation og spa service.

Kontakt os

Skriv til os, hvis De ønsker et uforpligtende konsulentbesøg​.

Hvis De ønsker at besøge vores udstilling, er det bedst at lave en aftale, da alle ansatte i travle perioder kan være på salg og monteringsopgaver.

Vi tilbyder alt i reparation og service på spabad

​Spa- og boblebade er styret elektronisk, og derfor er der risiko for, at der opstår driftsforstyrrelser. Desuden kan der opstå konkrete kortslutningsskader og vandskader, men det kan også være mindre ting såsom en ødelagt pakning eller et gevind, der er kalket til.

Vi tilbyder spa service og spa reparation, uanset om der er tale om større eller mindre problemer. Vi kan også tilbyde service på spabad som led i et ordinært serviceeftersyn, især hvis du er sommerhusudlejer.

Derved kan du sikre, at der ikke opstår kedelige driftsforstyrrelser på et uheldige tidspunkter.

Udover spa reparation kan vi hjælpe ved diverse byggeprojekter. Det kan være i forbindelse med en nybygning eller renovering, hvor I ønsker installation af et spa- og boblebad.

Vi kan i så fald tilbyde råd og vejledning om størrelser, dimensioner, fremføring af strøm og andre tekniske specifikationer.

Udendørs spa levering